Lees hier meer informatie over deze website!

Deze website is een zogenaamd sub-domein van de website van vereniging MTB-Twiske. Het doel is het creëren van een foto database. Ten eerste voor eigen gebruik, bij alle berichten op de website en facebook kan de schrijver van het bericht uit de database een foto kiezen.

Daarnaast zijn alle foto’s vrij te downloaden door leden van vereniging MTB-Twiske en hun familie. De foto’s worden bij het uploaden automatisch geschaald en gecomprimeerd, de kwaliteit is voldoende voor gebruik op het internet maar niet om er een mooie afdruk van te maken. Zie je een foto in deze database waarvan je een exemplaar wilt hebben in een hoge resolutie, stuur dan een email naar foto@mtb-twiske.nl. en vermeldt de naam van de map en het nummer van de foto.

Bij het bekijken van foto’s in een map, is het belangrijk om eerst op de eerste kleine foto te klikken, waarna hij vergoot wordt weergegeven op het scherm. Daarna kan je doorklikken met de pijltjes rechtsboven en blijf je in dezelfde map. Sta je echter op de grote “begin” foto en klik je op de pijltjes bovenin, dan ga je door naar de volgende map en zie je de inhoud van deze map dus niet.

Alle (ouders en familie van) leden kunnen foto’s, gemaakt tijdens wedstrijden, toertochten, mountainbikevakantie en/of trainingen, uploaden naar deze database. Dat is heel eenvoudig, je hoeft de foto’s bijvoorbeeld niet voor te bewerken (mag wel). Stuur eerst een email naar foto@mtb-twiske.nl waarin je meldt dat je foto’s wilt uploaden. Je krijgt dan een link, gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op deze site. Op een speciale beheerderspagina kan je dan via het linker menu-item “Media” – “nieuw bestand” – “bestanden selecteren”, op je computer, tablet of smartphone de foto’s zoeken en selecteren die je wilt delen en klik vervolgens op “openen” of “ok”.
Het uploaden kan enige tijd duren!!

Log na het uploaden rechtsboven uit. Nadat je foto’s zijn geüpload plaatsen wij een galerij op de website.

Houd er rekening mee dat elke foto geplaatst op het internet, dus ook op deze site, ongevraagd door derden kunnen worden gedownload en gebruikt. Dat is niet toegestaan (zie copyright), maar in de praktijk nagenoeg oncontroleerbaar. Staat er een ongewenste foto van jou in deze database of op onze website/facebookpagina, laat het ons weten dan wordt die foto verwijderd.

Belangrijk: alle foto’s op deze website zijn eigendom van vereniging MTB-Twiske en vallen onder het copyright. Het downloaden van foto’s voor commercieel gebruik is niet toegestaan!